Aankondiging Bespreking

Enquête

2019

De Amateur Fotogroep Tegelen houdt van zaterdag 28 september tot en met zondag 6 oktober haar jaarlijkse foto expositie in Oud St. Gregor, toegang via Missiemuseum Steyl.

Opening zaterdag 28 september 14:00 uur

Amateur Fotogroep Tegelen (AFT) is een groep van 21 enthousiaste vrijetijdsfotografen. Elk lid fotografeert naar eigen ideeën en/of inzicht, hierdoor ontstaat een grote variatie aan foto’s.

Elke veertiendagen komen onze leden bijeen om de door hen gemaakte foto’s te bespreken. Wat is goed aan die foto’s en wat kan beter, maar ook vooral om elkaars ervaringen te delen. De kwaliteitslat ligt hoog. Ook worden regelmatig foto thema tochten georganiseerd.Geert TrepelsElke veertiendagen komen onze leden bijeen om de door hen gemaakte foto’s te bespreken. Wat is goed aan die foto’s en wat kan beter, maar ook vooral om elkaars ervaringen te delen. De kwaliteitslat ligt hoog. Ook worden regelmatig foto thema tochten georganiseerd.

AFT leden willen iedereen mee laten genieten van hun mooie vrijetijdsbesteding. In deze foto expositie zijn diverse fotografische genres, visies en stijlen te zien. Boeiende beelden met het oog op de fijnste details. Beelden uit het heden en verleden, natuuropnames, nachtfotografie etc. Een audiovisuele presentatie maakt het geheel compleet.Maandfoto archiefAFT leden willen iedereen mee laten genieten van hun mooie vrijetijdsbesteding. In deze foto expositie zijn diverse fotografische genres, visies en stijlen te zien. Boeiende beelden met het oog op de fijnste details. Beelden uit het heden en verleden, natuuropnames, nachtfotografie etc. Een audiovisuele presentatie maakt het geheel compleet.

De opening van deze foto expositie zal plaatsvinden op zaterdag 28 september om 14.00 uur en wordt verricht door Cees Rullens regisseur van o.a de Passiespelen en de Venlose Revue.

Hij zal op een geheel eigen wijze deze foto expositie openen.

Bezoekers aan deze foto expositie kunnen een publieksenquêteformulier invullen, welke drie foto’s volgens hen de beste zijn.

De foto expositie in Oud St. Gregor, toegang via het Missiemuseum Steyl, St Michaelstraat 7, Steyl is geopend van:

zaterdag 28 september. Verder geopend op zondag 29 september, dinsdag 1 oktober tot en met zondag 6 oktober van 13.00 tot 17.00 uur.

De toegang is gratis. Kijk ook eens op www.afg-tegelen.nl      

Voor een bezoek aan deze foto expositie nodigen wij u van harte uit.

Tip: Bezoek ook het Missiemuseum Steyl, hiervoor geldt de gebruikelijke toegangsprijs.

Tot ziens in het kloosterdorp Steyl.

Foto: Geert Trepels winnaar publieksenquête 2018

(Bezoekers totaal 24 keer, 1 Bezoekers vandaag)