Mededeling betreffende
Corona crisis

Beste AFT-vriend, vriendin,

Graag hadden wij jullie uitgenodigd om onze jaarlijkse foto expositie te komen bezoeken.

Het is ook voor ons niet gemakkelijk om in deze corona tijd iets te organiseren wat in het najaar zal moeten plaatsvinden. Zo moeten ook wij aan de diverse maatregelen voldoen, zoals de 1,5 meter afstand en een vastgestelde looprichting. Onze digitale show zou op deze wijze ook geen doorgang kunnen vinden. Maar ook om onder het genot van een kopje koffie of thee nog even na te praten, bleek niet meer mogelijk. Het op deze wijze laten doorgaan van onze AFT-foto expositie 2020 zou te veel afbreuk doen aan onze naam en faam. Helaas hebben wij moeten besluiten om deze AFT-foto expositie 2020 dit jaar geen doorgang te laten vinden.

Wij zullen ons nu gaan voorbereiden voor een bijzondere AFT-foto expositie in het jubileumjaar 2021. Hopelijk mogen wij jullie dan weer begroeten.

Voor ons jubileumjaar 2021 zijn wij nog opzoek naar anekdotes, foto’s etc. uit het AFT verleden, mogelijk kunnen ook jullie hieraan een bijdrage leveren. Geef deze dan door aan ons secretariaat.

Willen jullie ons in dit jubileumjaar extra financieel ondersteunen, kan dat natuurlijk ook. Jullie kunnen deze donatie aan ons overmaken op bankrekening NL55RABO0321 8013 18 t.n.v. Amateurfotogroep Tegelen onder vermelding van: donatie jubileum 2021.

Voor jullie begrip en medewerking onze hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en leden AFT Tegelen.

(Bezoekers totaal 9 keer, 1 Bezoekers vandaag)